Sådan tilføjes en ekstra abonnent til Netflix

Sådan tilføjes en ekstra abonnent til Netflix

Hvis du er en Netflix -abonnent og vil tilføje et familiemedlem eller ven som en ekstra abonnent, kom du til det rigtige sted! I denne artikel viser vi trin for trin, hvordan man tilføjer en ekstra abonnent til Netflix.

Trin 1: Adgang til din konto

Gå til din Netflix -konto ved hjælp af dit login og din adgangskode. Sørg for, at du er logget ind som kontoindehaver, da kun indehaveren får lov til at tilføje ekstra abonnenter.

Trin 2: Adgang til kontoindstillingerne

I øverste højre hjørne af skærmen skal du klikke på din profil og vælge indstillingen “Konto” i menuen Suspendered. Dette fører dig til din kontoindstillinger.

Trin 3: Tilføj en

profil

På siden Kontoindstillinger skal du rulle ned, indtil du finder afsnittet “Profiler og overordnede kontrol”. Klik på “Administrer profiler” for at tilføje en ny profil.

Trin 4: Opret en ny profil

På siden af ​​profilstyring skal du klikke på “Tilføj profil” for at oprette en ny profil til den ekstra abonnent. Indtast navnet på den ekstra abonnent, og vælg et profilbillede, hvis det ønskes.

Trin 5: Indstil indholdsbegrænsninger (valgfrit)

Hvis du vil definere indholdsbegrænsninger for den ekstra abonnent, skal du klikke på den nyoprettede profil og gå til afsnittet “Indholdsbegrænsninger”. Her kan du vælge den tilladte aldersklassificering og blokere visse typer indhold.

Trin 6: Gem ændringer

Efter at have konfigureret den ekstra abonnentprofil i henhold til dine præferencer, skal du klikke på “Gem” for at anvende ændringerne.

Trin 7: Del loginoplysningerne

Del endelig loginoplysningerne (e-mail og adgangskode) fra den ekstra abonnentprofil med den person, du vil tilføje som en ekstra abonnent. Sørg for, at de ved, at de bruger en separat profil og ikke bør foretage ændringer i kontoindstillingerne.

Nu ved du, hvordan du tilføjer en ekstra abonnent til Netflix! Husk, at antallet af tilladte ekstra abonnenter kan variere afhængigt af den underskriftsplan, du har. Sørg for at kontrollere dine planbegrænsninger, inden du tilføjer ekstra abonnenter.

Vi håber, at denne guide har været nyttig. Nyd din delte oplevelse på Netflix!

Scroll to Top