Sådan tilføjes musik på kapacut

Sådan tilføjes musik på Capcut

Du har måske set flere fantastiske videoer på sociale netværk med perfekte lydspor, ikke? Hvis du undrer dig over, hvordan du tilføjer musik til dine egne videoer, kom du til det rigtige sted! I denne blog lærer vi dig trin for trin, hvordan du tilføjer musik på Capcut, en meget populær videoredigeringsapp.

Trin 1: Download capcut

Før du starter, skal du sørge for at have kapacut installeret på din enhed. Appen er tilgængelig til gratis download fra App Store og Google Play Store. Bare søg efter “capcut” og download.

Trin 2: Åben capcut og importer din video

Efter installation af Capcut skal du åbne appen og importere den video, hvor du vil tilføje musik. Du kan importere videoer fra dit galleri eller optage en ny direkte i appen.

Trin 3: Tilføj musik til din video

Nu er det tid til at tilføje musik til din video. Hos Capcut kan du vælge at tilføje musik fra dit musikbibliotek eller bruge musik, der er tilgængelig for selve appen. For at tilføje musik fra dit bibliotek skal du klikke på musikikonet i bunden af ​​skærmen og vælge den ønskede sang. Hvis du foretrækker at bruge capcut -musik, skal du klikke på “Musik” og vælge en af ​​de tilgængelige indstillinger.

Trin 4: Juster musikken til din video

Når du har tilføjet musikken, kan du justere dens varighed og lydstyrke. For at gøre dette skal du klikke på musikområdet på tidslinjen og trække start- og slutpunkterne for at definere den ønskede varighed. Du kan også justere mængden af ​​musik ved at trække lydstyrkekontrollen.

Trin 5: Gem og del din video

Efter at have tilføjet musikken og justeret den til din video, er det tid til at gemme og dele slutresultatet. Klik på checkmark -ikonet i øverste højre hjørne af skærmen for at gemme videoen. Derefter kan du dele videoen direkte på sociale netværk eller gemme den i dit galleri.

Nu ved du, hvordan du tilføjer musik til Capcut! Prøv forskellige lydspor og opret fantastiske videoer, der skal deles med dine venner og tilhængere. Have det sjovt redigering!

Scroll to Top