Hvordan man tilføjer fotos til ord

Sådan tilføjes fotos til Word

Tilføjelse af fotos til et Word -dokument kan være en enkel og hurtig opgave. Med nogle grundlæggende trin vil du være i stand til at indsætte billeder i dine dokumenter for at gøre dem mere attraktive og informative.

Trin 1: Åbent Word

Åbn først Microsoft Word på din computer. Du kan finde det i startmenuen eller skrivebordet, afhængigt af hvordan du installerede det.

Trin 2: Opret et nyt dokument eller åbn en eksisterende

Opret derefter et nyt dokument ved at klikke på “nyt” eller åbne et eksisterende dokument ved at klikke på “Åbn” og vælge den ønskede fil.

Trin 3: Placer markøren, hvor du vil indsætte billedet

Placer markøren på placeringen af ​​det dokument, hvor du ønsker, at billedet skal indsættes. Dette kan være i begyndelsen af ​​dokumentet, midt i et afsnit eller andre steder.

Trin 4: Indtast fotoet

For at indsætte billedet skal du gå til fanen “Indsæt” øverst i Word -vinduet. Klik derefter på knappen “Image” eller “Figur”, afhængigt af den ordversion, du bruger.

Et vindue med valg af filvalg åbnes, så du kan gennemse filerne på din computer. Find det foto, du vil indsætte, og klik på “Indsæt” eller “Åbn”. Billedet indsættes i dokumentet, hvor du placerede markøren.

Trin 5: Juster fotoet

Efter indsættelse af billedet kan du justere det på mange måder. Klik på billedet for at vælge det, og brug derefter ændringshåndtagene i hjørnerne til at ændre størrelsen på det. Du kan også trække billedet for at flytte det i dokumentet.

Derudover kan du tilføje undertekster, anvende stilarter og effekter eller justere fotolayoutet ved hjælp af de tilgængelige indstillinger på fanen “Format”, der vises, når billedet er valgt.

Trin 6: Gem dokumentet

Efter at have tilføjet billedet og foretaget alle de nødvendige justeringer, skal du sørge for at gemme dokumentet. Klik på “Fil” og derefter “Gem” eller brug Ctrl + S -tastaturgenvejen.

Nu ved du, hvordan du tilføjer fotos til et Word -dokument. Prøv forskellige formaterings- og layoutindstillinger for at gøre dine dokumenter endnu mere professionelle og visuelt attraktive.

Scroll to Top