Sådan finder du Audios på Instagram

Sådan finder du Audios på Instagram

Vidste du, at du kan finde og bruge Audios på Instagram? Mange mennesker kender ikke denne funktionalitet, men det kan være meget nyttigt at gøre dine historier og indlæg endnu mere interessante. I denne blog lærer vi dig, hvordan du finder og bruger Audios på Instagram.

Trin 1: Adgang til lydbiblioteket

For at starte skal du åbne Instagram -appen på din mobiltelefon og gå til afsnittet Stories eller Post Creation. Tryk derefter på ikonet klistermærke eller klistermærke.

Tip: Sørg for, at din applikation er opdateret for at få adgang til alle de nyeste funktioner.

Trin 2: Se efter audios

Nu vil du se en liste over klistermærke og klistermærker. Rul skærmen ned, indtil du finder lydindstillingen. Rør ved det for at få adgang til det tilgængelige lydbibliotek.

Trin 3: Udforsk tilgængelige Audios

Når du indtaster lydbiblioteket, vil du se en række muligheder at vælge imellem. Audios er organiseret i kategorier som “Trends”, “Humor”, “Music” og mere. Du kan også søge efter specifikke nøgleord i søgefeltet.

  1. Vælg den ønskede kategori, eller foretag en søgning;
  2. Vælg den lyd, du bedst kan lide;
  3. Tryk på lyden for at lytte til en forhåndsvisning;
  4. Vælg “Føj til din historie” eller “Tilføj til dit indlæg” for at bruge det.

Tip: Du kan også tilføje og bruge dine egne audios på Instagram. Bare optag en lyd eller importer en lydfil til din telefon og følg de samme trin ovenfor for at tilføje den til dine historier eller indlæg.

Trin 4: Tilpas lyd

Efter at have tilføjet lyd til din historie eller indlæg, kan du tilpasse den på forskellige måder. Det er muligt at justere lydvolumenet, skære uønskede strækninger og endda tilføje yderligere lydeffekter.

Tip: Udforsk de tilgængelige redigeringsmuligheder for at gøre lyden, som du foretrækker.

Trin 5: Del med dine tilhængere

Nu hvor du har fundet og tilpasset lyd, er det tid til at dele den med dine tilhængere. Bare udgiv historien eller postet som sædvanligt, og dine tilhængere vil være i stand til at høre lyden, når du ser dit indhold.

Tip: Brug relevante hashtags og markrelaterede profiler til at øge synligheden af ​​dit indhold.

Nu hvor du ved, hvordan du finder og bruger Audios på Instagram, kan du nyde denne funktionalitet for at gøre dine historier og indlæg endnu mere interessante og engagerende. Hav det sjovt at udforske Audios -biblioteket og skabe unikt og fængslende indhold!

Referencer:

  1. instagram
  2. instagram hjælp

Meget

Scroll to Top