Sådan finder du Samsung -telefonens pap

Sådan finder du Samsung -telefondumpen

Hvis du er en bruger af en Samsung -mobiltelefon, har du måske allerede spekuleret på, hvor papirkurven er. Det er trods alt almindeligt, at når vi sletter nogle filer, såsom fotos, videoer eller dokumenter, ønsker vi at gendanne dem senere. I denne blog viser vi dig, hvordan du finder papirkurven i en Samsung -telefon, og hvordan du gendanner de slettede filer. Fortsæt med at læse!

trin for trin for at finde Samsung -telefonen dump

1. Åbn appen “Galleri” på din Samsung -telefon.

2. I det øverste højre hjørne af skærmen vil du se tre lodrette punkter. Røre ved dem.

3. I menuen, der vises, skal du vælge indstillingen “Trash”.

4. Nu har du adgang til de filer, der for nylig er blevet slettet. Vælg bare dem, du vil gendanne og røre ved gendannelsesknappen.

gendannelse af dumpwards -filer

Efter at have fulgt ovenstående trin, vil du have gendannet de slettede filer, og de vender tilbage til den originale mappe. Hvis du vil slette dem bestemt, skal du blot vælge dem igen og røre ved sletningsknappen.

Husk, at filerne forbliver i dumpsteren i en given periode, hvilket kan variere afhængigt af den mobile model og brugerindstillingerne. Derfor er det vigtigt at kontrollere papirkurven regelmæssigt for at undgå det endelige tab af vigtige filer.

Andre filtrendannelse muligheder

Ud over Samsung Mobile -papirkurven er der andre muligheder for at gendanne slettede filer. Den ene er at bruge applikationer til datainddrivelse, der er tilgængelige i Play Store. Disse apps kan hjælpe med at gendanne filer, der er slettet længere eller er blevet slettet fra dumpsteren.

En anden mulighed er at bruge cloud -lagringstjenester såsom Google Drive eller Dropbox. Disse tjenester opretholder en kopi af dine filer i skyen, så du kan gendanne, selv efter at du er blevet slettet fra din telefon.

I mere komplekse tilfælde, såsom tab af filer på grund af en fabriksindstilling eller enhedsskade, anbefales det at søge hjælp fra en data, der er specialiseret i datagendannelse.

konklusion

Samsung Mobile Trash er et nyttigt værktøj til at gendanne slettede filer ved et uheld. Efter de trin, der er nævnt på denne blog, kan du finde papirkurven og gendanne de ønskede filer. Husk at tjekke papirkurven regelmæssigt og overveje om nødvendigt andre muligheder for inddrivning af data. Vi håber, at denne blog var nyttig, og at du kan gendanne dine filer med succes!

Scroll to Top