Sådan finder du transmissionslisten på Whatsapp

Sådan finder du transmissionslisten på WhatsApp

Hvis du er en WhatsApp -bruger, har du sandsynligvis hørt om transmissionslisterne. Denne funktionalitet giver dig mulighed for at sende den samme besked til flere personer på samme tid på en praktisk og hurtig måde. Men hvordan finder jeg denne mulighed i appen? I denne artikel viser vi dig trin for trin for at finde transmissionslisten på WhatsApp.

Trin 1: Åbn WhatsApp

Åbn først WhatsApp -appen på din smartphone. Sørg for, at du har den mest ajourførte version af applikationen til at få adgang til alle funktioner.

Trin 2: Fanen Få samtalen

I den vigtigste whatsapp -menu skal du finde og trykke på fanen “Samtale”. Dette er det område, hvor du kan se alle dine individuelle og gruppesamtaler.

Trin 3: Find transmissionslistenikonet

I øverste højre hjørne af samtaleskærmen vil du se et ikon med tre lodrette punkter. Tryk på dette ikon for at åbne den ekstra indstillingsmenu.

Trin 4: Vælg “Ny transmissionsliste”

I menuen Yderligere option finder du indstillingen “Ny transmissionsliste”. Tryk på denne mulighed for at oprette en ny transmissionsliste.

Trin 5: Tilføj kontakter til transmissionslisten

Du er nu på skærmbilledet Transmission List. Tryk på knappen Tilføj kontaktkontakt for at vælge de mennesker, du vil medtage på listen. Du kan se efter kontaktnavne eller vælge direkte fra din kontaktliste.

Trin 6: Giv transmissionslisten et navn

Når du har tilføjet de ønskede kontakter, har du muligheden for at navngive udsendelseslisten. Vælg et navn, der er beskrivende og let at identificere.

Trin 7: Afslut oprettelsen af ​​transmissionslisten

Efter at have tilføjet kontakter og navngivet listen, skal du trykke på Bekræftsknappen eller konkludere for at afslutte oprettelsen af ​​transmissionslisten. Parat! Nu har du en transmissionsliste klar til at sende beskeder til flere personer på samme tid.

Det er vigtigt at huske, at folk, der modtager beskeden, ikke ved, at de er på en udsendelsesliste. Meddelelsen sendes individuelt for hver kontakt, der bevarer privatlivets fred for hver enkelt.

Nu hvor du ved, hvordan du finder transmissionslisten på WhatsApp, kan du nyde denne funktionalitet til at sende beskeder mere effektivt og praktisk. Prøv at oprette transmissionslister til forskellige kontaktgrupper, og se, hvordan dette kan lette din kommunikation.

Scroll to Top