Hvordan man afslutter hjemmelavede myrer

hvordan man afslutter hjemmelavede myrer

myrer er små insekter, men de kan blive en god hovedpine, når de invaderer vores hjem. Heldigvis er der flere måder at afslutte dem hjemlige og effektivt på. I denne artikel vil vi dele nogle tip og tricks for at slippe af med myrer naturligt.

1. Rengøring og organisering

En af de bedste måder at forhindre og kontrollere myrinfestation er at holde huset rent og organiseret. Myrer tiltrækkes af mad og krummer, så sørg for at rengøre køkkenet godt og ikke lade mad udsættes. Hold også pantry og godt -organiserede skabe, hvilket forhindrer myrer i at finde madkilder.

2. Hvid eddike

Hvid eddike er en fremragende naturlig myrafvisende. Bland lige store dele af hvid eddike og vand i en spray og påfør på områder, hvor myrer normalt vises. Den stærke lugt af eddike fjerner dem.

3. Kaffe slip

Kaffesorra er en anden hjemmelavet ingrediens, der kan hjælpe med at afslutte myrer. Spred kaffegrundene, hvor myrer normalt vises, såsom dræn, bænke og vinduer. Duften af ​​kaffe vil afvise myrerne og forhindre dem i at komme ind i dit hjem.

4. Clove-Da-India

Blund er en stor naturlig myrafvisende. Læg nogle nelliker i vævsposer og spred dem rundt i huset, især i områder, hvor myrer normalt vises. Den stærke lugt af nellike vil skubbe dem væk.

5. Natriumbicarbonat

Bagepulver er en alsidig ingrediens, der kan bruges til at afslutte myrer. Bland lige store dele af bagepulver og sukker i en beholder, og placer den, hvor myrer normalt vises. Myrer vil blive tiltrukket af sukker, men natriumbagepulver dræber dem, når de spiser det.

6. Pepper Mint Essential Oil

Den essentielle pebermynte er en naturlig myrafvisende. Bland et par dråber vandmyntens essentiel olie med vand i en spray og påfør de områder, hvor myrer normalt vises. Den forfriskende lugt af pebermynte fjerner dem.

7. Hjemmelavede fælder

Du kan også lave hjemmelavede fælder for at fange myrer. En mulighed er at lægge noget honning eller ombord sirup på en plade og tilsætte et par dråber flydende vaskemiddel. Myrer vil blive tiltrukket af sliket, men vaskemidlet dræber dem, når de kommer i kontakt med blandingen.

konklusion

Afslutning af myrer på en hjemmelavet måde kan være en effektiv og sikker løsning til at slippe af med disse uønskede insekter. Prøv de tip, der er nævnt i denne artikel, og se, hvilken der fungerer bedst for dig. Husk at bevare husets renlighed og organisering for at forhindre fremtidige angreb. Hvis Ant -angreb vedvarer, anbefales det at søge hjælp fra en specialiseret professionel.

Scroll to Top