Hvordan Game of Thrones

hvordan Game of Thrones

Game of Thrones, en af ​​de mest populære serier i tv -historie, sluttede i maj 2019 efter otte spændende sæsoner. Den sidste episode, med titlen “The Iron Throne”, bragte resultatet af flere grunde og karakterer, der betagede millioner af fans over hele verden.

destinationen for hovedpersonerne

I den sidste episode var fans i stand til at opdage skæbnen for de figurer, der fulgte gennem hele rejsen. Jon Snow, spillet af Kit Harington, blev sendt tilbage til Night Patrol efter at have myrdet Daenerys Targaryen, hans elskede og dronning af de syv kongeriger. Bran Stark, spillet af Isaac Hempstead Wright, blev kronet som den nye konge af Westeros.

Arya Stark, spillet af Maisie Williams, besluttede at udforske det ukendte og begyndte på en rejse vest for Westeros. Sansa Stark, spillet af Sophie Turner, blev kronet som den nye norddronning. Tyrion Lannister, spillet af Peter Dinklage, blev kong Bran.

Hovedbegivenheder og vendinger

Den sidste episode af Game of Thrones bragte nogle overraskende vendinger. En af de mest effektive var Daenerys Targaryen’s død, der blev den “skøre dronning” og blev myrdet af Jon Snow for at undgå yderligere ødelæggelse og død. Denne omdrejning delte udtalelser blandt fans af serien.

En anden vigtig begivenhed var mødet med lederne af de syv kongeriger til at beslutte Westeros fremtid. Tyrion Lannister holdt en spændende tale og overbeviste de andre om at vælge Bran Stark som den nye konge. Denne beslutning var en overraskelse for mange seere, da Bran ikke var en af ​​de mest centrale karakterer på plottet.

REPERCUSION OG LEGACY

Enden af ​​Game of Thrones har skabt en stor konsekvens blandt fans og kritikere. Mens nogle var tilfredse med resultatet af karaktererne og plottet, udtrykte andre deres utilfredshed med, hvordan serien blev afsluttet. Stadig har Game of Thrones efterladt en varig arv i popkulturen og vil fortsat blive diskuteret og analyseret i mange år.

På trods af slutningen af ​​serien forbliver Game of Thrones -universet i live. George R.R. Martin, forfatter af bøgerne, der inspirerede serien, arbejder stadig på de to sidste bind af sagaen “The Chronicles of Ice and Fire”. Derudover udvikler HBO spin-offs og prequels, der vil udforske forskellige perioder i Westeros historie.

Konklusion

Enden af ​​Game of Thrones markerede lukningen af ​​en æra på tv. Serien har vundet millioner af fans over hele verden med sit komplekse plot, fængslende karakterer og overraskende vendinger. Selvom slutningen har skabt kontrovers, har Game of Thrones efterladt en varig arv og vil fortsat blive husket som en af ​​de største produktioner i tv -historien.

Scroll to Top