Hvordan man åbner afstemning om whatsapp

hvordan man åbner afstemning om whatsapp

whatsapp er en af ​​de mest populære messaging -platforme i verden med millioner af aktive brugere dagligt. Ud over at sende tekstbeskeder, fotos og videoer, kan du også bruge WhatsApp til at foretage stemmer. I denne blog viser vi dig, hvordan du åbner en afstemning om WhatsApp og deler nogle nyttige tip.

Trin 1: Opret en gruppe på WhatsApp

For at åbne en afstemning om WhatsApp skal du oprette en gruppe. Åbn appen, og tryk på ikonet “Ny gruppe”. Vælg de kontakter, du vil tilføje til gruppen, og navngiv den. Nu har du en gruppe klar til at stemme.

Trin 2: Vælg emnet for at stemme

Bestem, hvad der vil blive genstand for afstemningen. Det kan være noget, fra at vælge en restaurant til middag til at beslutte, hvilken film der skal ses. Sørg for, at emnet er klart og objektivt, så alle deltagere let kan forstå.

Trin 3: Opret afstemningsmuligheder

Efter indstilling af afstemningsemne er det tid til at oprette afstemningsmulighederne. Indtast indstillingerne i gruppemeddelelsesfeltet, adskilt af punkt og komma. For eksempel, hvis du stemmer for hvilken restaurant der går, kan indstillingerne være “Restaurant A; Restaurante B; Restaurante C”.

Trin 4: Start afstemningen

Nu hvor du har defineret emnet og afstemningsmulighederne, er det tid til at starte afstemning. Indtast en meddelelse i gruppen om, at afstemningen er åben og bede deltagerne om at vælge en mulighed. Sørg for at nævne, at de kun skal svare med det antal, der svarer til den ønskede mulighed.

Trin 5: Konto stemmerne

Når deltagerne begynder at stemme, skal du tælle stemmerne. Du kan gøre dette manuelt, bemærke stemmer på et papir eller bruge et regneark på din enhed til at gøre processen lettere. Sørg for at holde alle deltagere informeret om afstemningen.

Trin 6: annoncerer resultatet

Når alle deltagere har stemt, er det tid til at annoncere resultatet. Indtast en meddelelse i gruppen, der informerer, hvilken mulighed der modtog flest stemmer og erklærer den som vinderen. Du kan også dele detaljerede resultater, hvis du ønsker det.

Nu hvor du ved, hvordan du åbner en afstemning om WhatsApp, kan du tage denne funktionalitet for at tage gruppebeslutninger hurtigt og nemt. Husk at respektere udtalelser fra alle deltagere og benytte lejligheden til at fremme interaktion og sjov.

Scroll to Top