Hvordan WhatsApp tjener penge

hvordan tjener whatsapp penge?

whatsapp er en instant messaging -app, der er blevet ekstremt populær over hele verden. Med over 2 milliarder dollars aktive brugere spekulerer mange mennesker på, hvordan WhatsApp tjener penge, da appen er gratis at downloade og bruge.

Selvom det ikke opkræver for sine tjenester, har WhatsApp fundet andre måder at generere indtægter på. Lad os udforske nogle af dem:

1. ADS

En af de mest almindelige former for monetisering til anvendelse er visningen af ​​annoncer. WhatsApp har dog en anden tilgang og viser ikke annoncer på sin platform. Dette er en af ​​grundene til, at mange brugere foretrækker WhatsApp frem for andre meddelelsesapplikationer, da de ikke afbrydes af annoncer, mens de taler.

2. Whatsapp Business

whatsapp -forretning er en version af den forretningsmæssige -orienterede app. Det tilbyder yderligere funktioner såsom kommercielle profiler, automatiske svar og messaging -statistikker. WhatsApp opkræver et gebyr for virksomheder, der ønsker at bruge WhatsApp Business API til at kommunikere med deres kunder i stor skala.

3. Whatsapp Pay

WhatsApp Pay er en funktion, der giver brugerne mulighed for at sende og modtage penge via appen. Selvom denne funktion endnu ikke er tilgængelig i alle lande, kan WhatsApp tjene penge gennem transaktionsgebyrer, når brugerne foretager betalinger.

4. Partnerskaber med virksomheder

whatsapp kan også tjene penge gennem partnerskaber med virksomheder. For eksempel kan nogle virksomheder betale til WhatsApp for at få adgang til eksklusive ressourcer eller for at integrere deres tjenester til applikationen.

5. Abonnementsplaner

Tidligere plejede WhatsApp at opkræve et årligt gebyr på $ 0,99 for brugere fra visse lande. I 2016 meddelte de imidlertid, at applikationen ville være gratis for alle brugere. Derfor genererer WhatsApp ikke indtægter gennem underskriftsplaner.

Kort sagt tjener WhatsApp penge gennem WhatsApp -forretning, WhatsApp -løn og partnerskaber med virksomheder. Selvom det ikke viser annoncer på sin vigtigste platform, har WhatsApp fundet andre måder at tjene penge på din applikation uden at gå på kompromis med brugeroplevelsen.

Vi håber, at denne artikel har afklaret, hvordan WhatsApp tjener penge. Hvis du har flere spørgsmål, skal du lade det være i kommentarerne!

Scroll to Top