hvordan man stemmer for BBB 22 for at eliminere

hvordan man stemmer for BBB 22 for at eliminere

Big Brother Brasil er et af de mest populære realityshows i Brasilien, og hver udgave af millioner af mennesker følger og jubler for deltagerne. En af de mest spændende dele af programmet er afstemningen til at eliminere en af ​​brødrene. I denne blog lærer vi dig, hvordan du stemmer for BBB 22 for at eliminere den deltager, du ikke længere ønsker at se i huset.

Trin 1: Adgang til det officielle BBB -websted

For at stemme på BBB 22 skal du få adgang til programmets officielle websted. Åbn din browser fortrinsvis, og skriv “bbb.globo.com” i adresselinjen. Tryk på Enter, så omdirigeres du til BBB -hjemmesiden.

Trin 2: Lav din registrering

Før du stemmer, skal du registrere dig på webstedet. Klik på knappen “Registrer” eller “login” (hvis du allerede har en konto) og udfyld de ønskede oplysninger, f.eks. Navn, e -mail og adgangskode. Sørg for at give en gyldig e -mail -adresse, da du bliver nødt til at bekræfte registreringen ved hjælp af et link sendt til din e -mail.

Trin 3: Adgang til afstemningssiden

Efter at have registreret og bekræftet din e -mail, skal du vende tilbage til BBB -hjemmesiden og klikke på indstillingen “Afstemning” eller “Stem nu”. Du vil blive ledet til afstemningssiden, hvor deltagere, der er parret, vil blive opført.

Trin 4: Vælg den deltager, der ønsker at eliminere

På afstemningssiden vil du se billedet og navnet på de deltagere, der er parret. Læs omhyggeligt om hver enkelt, og vælg den deltager, du vil fjerne. Klik på knappen “Stem” ved siden af ​​billedet af den valgte deltager.

Trin 5: Bekræft din stemme

Efter at have klikket på knappen “afstemning”, åbnes en ny side for dig for at bekræfte din stemme. Kontroller, at den valgte deltager er korrekt, og klik på “Bekræft afstemning”.

Trin 6: Vent på bekræftelse af din stemme

Når du har bekræftet din afstemning, skal du vente på bekræftelse af, at din stemme er beregnet. Du kan følge det delvise resultat af afstemningen på selve afstemningssiden eller vente på officiel videregivelse under programmet.

Nu hvor du ved, hvordan du stemmer for BBB 22 for at eliminere, skal du sørge for at deltage og heppe på din yndlingsdeltager. Husk, at det er vigtigt at respektere programreglerne og stemme retfærdigt. Held og lykke!

Scroll to Top