hvordan man stemmer i BBB 23 -finalen

hvordan man stemmer i BBB 23 -finalen

BBB 23 -finalen kommer, og fans af showet er ivrige efter at stemme på deres yndlingsdeltager. I denne blog viser vi jer alle tilgængelige former for tilgængelige formularer, så du kan hjælpe med at vælge den store vinder. Tjek det ud!

afstemning af det officielle websted

En af de mest traditionelle måder at stemme i BBB -finalen er gennem programmets officielle websted. For dette skal du følge nedenstående trin:

  1. Adgang til det officielle websted for BBB 23;
  2. Se efter afstemningsmuligheden;
  3. Klik på den deltager, du vil stemme;
  4. Bekræft din stemme.

Husk, at du kan stemme så mange gange, som du vil på det officielle websted, så benyt lejligheden til at støtte din favorit!

afstemning ved applikationen

En anden meget populær måde at stemme i BBB -finalen er gennem den officielle anvendelse af programmet. Følg nedenstående trin for at stemme på appen:

  1. Download BBB 23 -applikationen på din telefon;
  2. Åbn ansøgningen og kig efter afstemningsmuligheden;
  3. Vælg den deltager, der ønsker at stemme;
  4. Bekræft din stemme.

Ligesom på det officielle websted kan du stemme flere gange efter appen, så tag denne lethed for at støtte din favorit!

telefonstemmer

Ud over onlineindstillinger kan du også stemme i BBB 23 -finalen via telefon. Under programmet frigives telefonnumrene for hver deltager. Bare ring til det nummer, der svarer til din favorit, og følg instruktionerne for at bekræfte din stemme.

Det er vigtigt at bemærke, at telefonafstemningen har kostet, så kontroller satserne, inden du foretager opkaldet.

SMS stemmer

En anden afstemningsmulighed i BBB 23 -finalen er af SMS. Under programmet frigives telefonnumre til hver deltager sammen med nøgleordet til afstemning. Send bare en SMS med nøgleordet til antallet, der svarer til din favorit og vent på bekræftelsen af ​​afstemningen.

Ligesom telefonafstemning har SMS -afstemning også omkostninger, så kontroller satserne, før du sender meddelelsen.

endelige overvejelser

BBB 23 sidste løfter om at være spændende, og afstemningen er kritisk for at bestemme den store vinder. Nu hvor du kender alle måder at stemme på, skal du sørge for at støtte din yndlingsdeltager og juble for det indtil sidste øjeblik!

Vi håber, at denne blog var nyttig for dig. Hvis du har spørgsmål eller forslag, skal du lade det være i kommentarerne. Og glem ikke at følge BBB 23 -resultatet, og kontroller, hvem der vil være den store vinder!

Scroll to Top