Sådan returnerer du telefontastaturet til det normale Samsung

hvordan man returnerer det mobile tastatur til normal Samsung

Hvis du har problemer med dit Samsung -telefontastatur og vil vende tilbage til normal tilstand, er denne artikel noget for dig. Lad os her vise nogle tip og tricks til at løse dette problem.

1. Genstart enheden

Nogle gange kan en simpel genstart løse problemer på det mobile tastatur. Tryk på og hold tænd / sluk -knappen, indtil indstillingen Restart vises på skærmen. Tryk på “Genstart” og vent på, at enheden genstarter helt.

2. Kontroller tastaturindstillingerne

På din Samsung -telefon skal du gå til indstillingerne og kigge efter indstillingerne “Sprog og input”. Tryk på denne indstilling, og vælg derefter “Virtual Keyboard”. Sørg for, at standardtastaturet er valgt, og hvis alle indstillinger er korrekte.

3. Opdater tastaturet

Kontroller, at der er opdateringer til rådighed til dit Samsung -telefontastatur. Gå til applikationsbutikken og kig efter opdateringer til det tastatur, du bruger. Hvis der er tilgængelige opdateringer, skal du downloade og installere dem.

4. Rengør tastaturcache

Nogle gange kan tastaturcachen blive ødelagt og forårsage problemer. For at rengøre tastaturcachen skal du gå til dine Samsung Mobile -indstillinger, trykke på “Applikationer” og kigge efter tastaturappen. Rør ved den, og vælg indstillingen “Klar cache”. Genstart enheden, og sørg for, at problemet er løst.

5. Gendan fabriksindstillinger

Hvis alle de foregående trin ikke løser problemet, kan du prøve at gendanne fabriksindstillingerne på din Samsung -telefon. Husk at sikkerhedskopiere alle dine vigtige data, før du fortsætter med denne mulighed, da de vil slette alle enhedsdata.

For at gendanne fabriksindstillinger skal du gå til dine Samsung Mobile -indstillinger, trykke på “General Management” og vælge “Redefinar”. Vælg derefter indstillingen “Redefin Indstillinger” og følg instruktionerne på skærmen for at afslutte processen.

Dette er nogle af de vigtigste løsninger til at returnere Samsung -telefontastaturet til normal tilstand. Vi håber, at en af ​​dem har løst dit problem. Hvis problemet fortsætter, anbefaler vi at kontakte Samsungs tekniske support for yderligere hjælp.

Scroll to Top